Pasirinkite svetainės kalbą:
EN LT RU
Privatumo politika
Vilniaus ruduo!
Data: 2018-09-25 15:18, skaityta: 3536

Ar kada matėte labai laimingą katę? Ar matėte nuskriaustą kačiuką? Ar esate atkreipę dėmesį, kokia kačių akių spalvų įvairovė, kailio ilgis, margumas? Ar gėrėjotės palaimingu kūdikio veideliu, kai jis pirmąkart paliečia katę? Šių klausimų galime užduoti tūkstančius…

 

Jei nors į vieną klausimą atsakėte „taip“, vadinasi, esate neabejingi katėms. O jei esate joms neabejingi, tai reiškia, kad rugsėjo 29–30 dienomis būtinai turite apsilankyti dviejų dienų tarptautinėje kačių parodoje Vilniuje, „Grand Resort“ viešbutyje (Ežeraičių k., Ežeraičių g. 2). Parodoje bus beveik 200 kačių, o daugelis iš jų jau apkeliavusios ne vieną šalį bei pelniusios nugalėtojų laurus. Į Lietuvos felinologų draugijos „Bubastė“ rengiamą parodą atvyks kačių iš įvairių Europos šalių: Graikijos, Kroatijos, Švedijos, Suomijos, Vengrijos, Rusijos, Baltarusijos, Lenkijos, Latvijos, Estijos…

 

Parodos murkiančius ūsuotukus vertins Tarptautinės felinologų asociacijos (FIF‘e) teisėjai S. Bruin iš Olandijos, V. Isakovas iš Baltarusijos, M. Vesterlund iš Švedijos, Alfredas Vitičius Sojaritas iš Čekijos.

 

Ar matėte, kaip atrodo gyvūnas, nufotografuotas iš apačios? Turbūt retas kuris negirdėjo apie pasaulinio garso fotografą Andrių Burbą. Jis žada atvykti į Lietuvos felinologų draugijos „Bubastė“ parodą ir katinėlių padukus bei pilvelius fotografuoti iš apačios!

 

Šeštadienio specialieji šou: „Geriausia šeima“ (katė mama, tėtis katinas ir jų vaikučiai), „Geriausia katė“ ir „Geriausias katinas“ (vyresni nei trejų metų). Sekmadienio speciali atrakcija – „Rudens spalvų šou“ (varžysis visos katės).

 

Parodoje ypač laukiamos šeimos su mažaisiais kačių mylėtojais, nes bus organizuojamas „Jaunojo felinologo“ konkursas. Jaunieji katininkai varžysis dėl vertingų prizų su autorės autografais ir palinkėjimais.

 

Jau tapo tradicija, kad rudeninę kačių parodą Lietuvos felinologų draugija „Bubastė“ skiria Pasaulinei gyvūnų globos dienai paminėti. Šioje parodoje savo grožį demonstruos ne tik lepūnėlės tarptautinių konkursų nugalėtojos, bet ir likimo nuskriaustosios, dėl įvairiausių nepalankių aplinkybių atsidūrusios gatvėje, tačiau dabar sočiai laukiančios tikrojo šeimininko „Gyvūnų globėjų asociacijos“ globoje.

 

Tiesa, reikėtų paminėti, kad į parodą atvyksta ir viena buvusi Gyvūnų globėjų asociacijos globotinė Lili, kadaise „įkatinta“ suomių felinologų. Ji dabar lygiomis teisėmis su kitais veisliniais gražuoliais dalyvauja pasaulinėse parodose ir yra pelniusi visus įmanomus apdovanojimus…

 

Jei esate vienas iš tų, kuris jau tvirtai apsisprendėte savo namų šiluma dalintis su murkliu, jei tam apsisprendimui pritaria visi šeimos nariai, ši paroda – puiki galimybė išsirinkti augintinį (galėsite susitarti su veislinių kačių augintojais arba išsirinkti gyvūnų globos namų globotinę).

 

 

Parodoje lankytojai laukiami rugsėjo 29–30 dienomis nuo 10 valandos. Bilietais bus prekiaujama parodos vietoje.

 

Daugiau informacijos www.bubaste.lt bei telefonu 8 37 32 45 45.

Registracija į LFD "Bubastė" kačių parodas
Carnilove
Acana
Churu
Parama beglobiams gyvunams

Nuotraukos
Daugiau nuotraukų »